Minősítés, mellyel eggyel magasabb szintre léptünk.

2017.09.13.
Minősítés, mellyel eggyel magasabb szintre léptünk.

Bisnode nemzetközi cégminősítő vállalkozások pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.
                       tanúsítvány 

A HAFNER Pneumatika Kft. a Bisnode AAA tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk, hiszen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen és egyenesen járjunk el.

A jövőben is arra törekszünk, hogy stabil és megbízható partnerei legyünk a beszállítóinknak, illetve a vevőinknek és ezáltal tovább növeljük a kiemelkedő üzleti kapcsolatunkat.


A tanúsítás dokumentuma letölthető az alábbi linken:

Tanúsítvány:
Letöltés>>

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom